Az emberi erőforrások minisztere –a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III. 11.) Korm. rendeletre figyelemmel –a 2020/2021. nevelési évre történő óvodai beiratkozásról szóló 7/2020. (III.25) EMMI határozatában a 2020/2021. nevelési évre történő óvodai beiratkozások vonatkozásában egyedi eljárási szabályokat határozott meg.

A kötelező felvételt biztosító óvoda – jelen esetben a Biatorbágyi Benedek Elek Óvoda, mint kötelező felvételt biztosító óvoda – a fenntartójától kapott lista alapján 2020. április 21-ig felveszi a felvételi körzetébe tartozó valamennyi olyan gyermeket, akik vonatkozásában nem érkezett hozzá jelzés arról, hogy másik óvoda felvette volna őket. Ezekben az esetekben a beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására a gyermek első óvodai nevelésének napján kerül majd sor.

Tekintettel arra, hogy az intézmény 5 feladatellátási helyen működik, szükségünk van a szülők nyilatkozatára, hogy elsősorban melyik intézményegységünkbe kérik gyermekük elhelyezését.

A jelentkezések elektronikus úton történő beadására

2020. április 20-ig van lehetőség

az alábbi e-mail címen:

beiratkozas@ovoda.biatorbagy.hu

Vadvirág Tagóvoda: Fő. u. 61.
Csicsergő Tagóvoda: Bajcsy-Zs. u. 13.
Meserét Tagóvoda: Dévai u. 1.
Legóvár Tagóvoda: Szentháromság tér 6.
Pitypang Tagóvoda: Szent László u. 48.

Lehetőség szerint kérjük, hogy a „Biatorbágyi Benedek Elek Óvoda információs oldalán” vagy az „Otthonunk Biatorbágy” facebook oldalon megosztott „Adatlap óvodai jelentkezéshez ”című word dokumentumot kitöltve, vagy az abban jelölt adatokat tartalmazó egyszerű elektronikus levelet juttassák el a fenti email címre.

Amennyiben gyermeküket másik településen íratják óvodába, az adminisztrációs teendők támogatását elősegítendő, kérjük ezen szándékuk választott intézménnyel egy időben e-mailben történő közlését a Biatorbágyi Benedek Elek Óvoda intézményvezetője felé.

Ha a szülő nem a kötelező felvételt biztosító óvodába szeretné gyermekét beíratni, akkor erre irányuló szándékának bejelentését – a kötelező felvételt biztosító óvoda nevének, címének feltüntetésével – az általa választott óvoda vezetője elektronikus úton 2020. április 2- tól 17-ig fogadja. (7/2020 (III.25) EMM határozat)

Az eddigi évek hagyományaitól eltérően az óvodákban nyílt napok, bölcsődei szülői tájékoztató szervezésére, a járványügyi intézkedések miatt, nem kerül sor, így pedagógusainkkal való személyes találkozásra sincs idén lehetőség.

Az óvoda pedagógiai programja és működési dokumentumai megismerhetők az óvoda honlapján (www.ovoda.biatorbagy.hu).
Intézményünk életének kiemelkedő eseményeiről, a honlapon illetve a Völgyhíd-Tv archívumában is találnak felvételeket.

Az óvodakötelezettségről, felmentésről, külföldi tartózkodással kapcsolatos egyéb információkat is megtalálják az óvoda honlapján, valamint a települési közösségi oldalakon, valamint az Oktatási Hivatal tájékoztatójában. (https://www.oktatas.hu/kozneveles/aktualis_tanev_esemenyei/ovodai_beiratkozas_2020)

Hingyiné Molnár Ildikó
intézményvezető


Adatlap óvodai jelentkezéshez

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com