A Biatorbágyi Benedek Elek Óvoda az teljes nyári időszakban, a munkaszüneti és ünnepnapokat, valamint az augusztus 31-re tervezett évnyitó és záró értekezlet napja kivételével, folyamatosan fogadja azon gyermekeket, akik számára az óvodai ellátást a szülők igénylik.

 

Tekintettel arra, hogy az óvodákban a tervezett tisztasági festésekre és felújítási munkálatokra is sort kell keríteni, a korábban megszokott váltásban minden tagintézmény időszakosan zárva lesz. Június 22. – július 17. között zárva tart: a Vadvirág és a Csicsergő Tagóvoda. A Vadvirágos gyerekeket a Pitypang, a Csicsergőket a Meserét Tagóvoda fogadja.

Július 20. – augusztus 14. között zárva tart: Pitypang, Meserét és Legóvár Tagóvoda. A Pitypangból és Legóvárból ellátást kérőket a Vadvirág, a Meseréteseket a Csicsergő Tagóvoda várja. A nyári ellátási igényeket, aki eddig még nem tette meg, az intézmény vezetői kérik eljuttatni az óvodapedagógusoknak, vagy a tagóvodák email címére. A Vadvirág Tagóvodába járó gyermekek szülei a központi e-mail címet használják e célra! (ovoda@biatorbagy.hu)A képen a következők lehetnek: szöveg


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture