Az oktatás 21. századi jövője, az adatvédelem lehetőségei a koronavírus után és a technológiai óriásvállalatok szabályozásának kérdései lesznek a központi témái a think.BDPST konferenciának idén, amelyet a világhálón mindenkinek elérhetővé tesznek – közölték a szervezők az MTI-vel.

A kelet-közép-európai régió egyik legfontosabb innovációs fórumát október elején tartják Budapesten.
A think.BDPST konferenciát először 2016-ban szervezte meg az Antall József Tudásközpont (AJTK) együttműködésben a Külgazdasági és Külügyminisztériummal (KKM), valamint a Nemzetközi Visegrádi Alappal. A rendezvényen a korábbi évekhez hasonlóan idén is a Visegrádi Együttműködésben részt vevő országok gazdasági, tudományos és politikai életének meghatározó szereplői szólalnak fel.

A program fővédnöke Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, támogatója a Nemzetközi Visegrádi Alap, és az MVM, szakmai partnere pedig a European Cybersecurity Forum. A 2020-as think.BDPST-en felszólal többek között Wojciech Wiewiórowski Európai Adatvédelmi Biztos, Gecse Mariann, a Huawei kormányzati és kommunikációs igazgatója, illetve Varga Judit igazságügyi miniszter.

A konferencia folyamatosan frissülő programja és az online regisztráció a https://think.bdpst.org oldalon érhető el.


Forrás:
MTI, Kép: think.bdpst.org

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture