Folyamatos az igények jelzése a külterületi városrészek Viabuszos kiszolgálására, valamint az ellenirányban közlekedő Viabusz járatra, amelyet az Önkormányzat jelenleg is szakértők bevonásával vizsgál. Az igények pontosabb megismerése érdekében az alábbi kérdőív kitöltésével a ViaBusz üzemeltetői várják a lakosság véleményét.

Kérjük, hogy gyermekeiket és idősebb rokonaikat, ismerőseiket is segítsék a kérdőív kitöltésében, hogy minél több ember utazási igényeit megismerhessük – írják közösségi oldalukon.

Viabusz járat fejlesztése

Tisztelt Biatorbágyiak! Biatorbágy Város Önkormányzata a 2019 szeptemberében indított helyi autóbusz-szolgáltatást tovább kívánja bővíteni. A megbízott közlekedési szakértők új megoldási változatokat (hálózat, menetrend, megállók) dolgoznak ki a legnagyobb lélekszámú belterületen kívüli övezetek bekapcsolhatósága és a jelenlegi egyirányú helyett, a kétirányú buszközlekedés megvalósíthatósága érdekében. A tervezők vizsgálják a fejlesztéshez szükséges eszköz- és egyéb beruházások várható költségvonzatait is.

Kérdőív itt is: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfrj1c7VBlkwR7YKD98FWw_jYdcYuHrCGvm-uPRkVwFAG9G3A/viewform


KÖVESSEN minket itt is: