Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Ami történt és történni fog, amiről a biatorbágyiak beszélnek, amit nem árt minden itt élőnek tudni.

Ezt újságolja a Biatorbágyi Körkép októberi száma.

Néhány az aktuális témák közül:
• A lap Híd rovatának nyitó írása az idősek világnapja ürügyén eleveníti fel annak a korosztálynak a hétköznapi emlékeit, amely még nem esett kétségbe, ha kimaradt az áram, nem érezhette rettenetes tragédiának, ha valahol nincs térerő, ha elmegy az internet vagy nem működik a mobiltelefon.
• Az önkormányzat által alapított díjak kitüntetettjeiről a szeptemberi lapszámban már olvashattak. Most azon személyek névsora és érdemei jelennek meg nyomtatásban, akiknek a vírushelyzet miatt Tarjáni István polgármester a városházán adta át az oklevelet.
• Biatorbágy polgármestere lakossági fórumra hívja mindazokat, akik érdeklődnek a településen átvezető Budapest – Balaton-kerékpárút belterületi nyomvonalának megvalósítása iránt.
• Olvashatnak arról is, hogy – a demokratikus véleménynyilvánítás lehetőségével élve – közterületi tiltakozások voltak a Forrás Sportpark és a Budapest – Balaton kerékpárút belterületi szakaszának megépítését támogató képviselő-testületi döntések ellen.

Forrás:

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com