Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Az M1-es autópályán még két szakaszon van forgalomkorlátozás, de jó hír, hogy Bicskénél várhatóan ma délelőtt teljesen elbontják a terelést.

A bicskei csomópont és a zsámbéki pihenőhely között (28-37 km), Budapest felé már az eredeti forgalmi rend szerint, két sávon lehet autózni, de a Hegyeshalom felé vezető pályán ma számolják fel a sávelhúzásos terelést, így délelőtt váltakozó sávlezárásra és torlódásra készüljenek!

A biatorbágyi szakaszon, az M0-s autóút és a Sasfészek-tó pihenőhely között (21-16 km) még tart a munka, ezért továbbra is sávelhúzással biztosított mindkét irányban a két-két forgalmi sáv. Budapest felé a 16-os km-nél átépítették a terelést, így most néhány száz méterrel hamarabb kell átsorolni a külső sávba, ha valaki ki akar hajtani az M0-s autóút déli szakaszára, az M5-ös autópálya felé! Aki ezt elvéti, az a következő, törökbálinti csomópontnál tud lehajtani a pályáról.
– A biatorbágyi felhajtóág továbbra is zárva van, ott továbbra sem lehet az M1-esre felhajtani Budapest felé.

Forrás:

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com