Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában 2020. október 19-én, hétfőn napközben, a reggeli és délutáni csúcsidőszakok között forgalomszámláló hurok telepítési és burkolati jel festési munkák lesznek az M0-M7 csomópontban.

Az M0-ás autóút M1-es autópálya felé vezető oldaláról nem lehet az M7-es autópályára Budapest felé felhajtani. A főváros felé tartóknak tovább kell haladniuk és az M1-es autópályán keresztül érhetik el az M1-M7-es autópályák közös szakaszát és így Budapestet. Az M0-s autóút ellenkező, M5-ös autópálya felé vezető oldaláról és az Érd-Törökbálint közötti útról a munkavégzés idején is fel lehet hajtani az M7-es autópályára Budapest felé.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a cég Útinform szolgálatánál a +36-1-336-2400-as telefonszámon, illetve a weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A munkavégzés idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik a szakemberek.

További információk:

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Forrás:

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com