Nyolc ajánlattevő közül a Colas Út Építőipari Zrt. építheti meg a Budapest-Balaton kerékpáros útvonal Budapest-Etyek szakaszán belül a Biatorbágyon áthaladó részt, nettó 295 millió forintért – olvashatjuk a napi.hu hírében.

A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A kerékpárút hossza mintegy 2,2 kilométer és kétirányú haladást tesz lehetővé. A nyertessel szeptember 22-én kötött szerződést a NIF.

Indult még a tenderen a Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt., a VIANOVA 87 Közmű és Útépítő Zrt., az ÚTKORONA Építő és Szolgáltató Kft., a KM Építő Kft., az EuroAszfalt Építő és Szolgáltató Kft., valamint a SWIETELSKY Magyarország Kft. is.

A Napi.hu tavaly decemberben közölte, hogy a Budapest-Balaton kerékpáros útvonal Budapest-Etyek közötti szakaszát a KM Építő Kft. és a Colas Út Építőipari Zrt. tervezheti, valamint építheti meg nettó 2 milliárd 386 millió forintért. A Budaörs-Törökbálint-Biatorbágy szakasz, amely 9,5 kilométer hosszú, a KM Építő Kft. nyerte, a becsült 1 milliárd 825 millió forinttal szemben 1 milliárd 649 millió forinttal. A második rész a Biatorbágy-Etyek közötti szakasz, amely 4,4 kilométer hosszú. Ennek nyertese a Colas Út Építőipari Zrt., a becsült 668 millió forinttal szemben 736 millióval. Ezek szerint a biatorbágyi átkelő szakasz nem volt része ennek a tendernek.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture