Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Magyarország is részesedhet az EU SURE program keretéből

Magyarország 507 millió eurós hitelt vehet fel munkaerőpiaci és járványügyi intézkedések fedezésére. A tavasszal elfogadott 100 milliárd eurós SURE program keretéből Magyarország is részesedhet pályázatok alapján.

Palkovics Imre, a Munkástanácsok Országos Szövetségének elnöke a Kossuth Rádió Európai idő című műsorában azt mondta, ez a program tavasszal került az Európa Tanács, illetve a bizottság elé és fogadták el azt a 100 milliárd eurós keretet, amelyből kedvezményes hitelek hívhatók le.

Hozzátette: ezeket a kedvezményes hiteleket 15 éven belül kell visszafizetnie a tagállamoknak. Eddig 17 ország vette igénybe ezt a lehetőséget, Magyarországgal együtt.

„A már folyamatban lévő programok – rövidített munkaidőt segítő program, munkahely megtartó és teremtő támogatások – költségeinek visszapótlására van lehetőség ebből a száznyolcvanmilliárd forintnyi kedvező hitelből Magyarországon” – jelentette ki.

Forrás:

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com