Sz.János másfél évvel ezelőtt brutális módon gyilkolta meg a húgát, Veronikát, aki csak segíteni akart neki, hogy kiszabaduljon a drogok fogságából.

A végzetes napon a két fiatal otthon tartózkodott, a lány pedig éppen dolgozni készült menni, ám a bátyja megint pénzt kért tőle, de a lány akkor nem tett eleget a kérésének.

A férfi dühbe gurult és Veronika nyakát kezdte szorongatni, aki eszméletét vesztette, ekkor pedig János a fürdőbe vonszolta és nyakon szúrta húgát. A fiatal tudta, hogy gyanút fognak fogni, ha a lány nem megy be dolgozni, ezért értesítette Veronika munkahelyét és édesanyjukat is, hogy ma nem tud bemenni dolgozni.

A fiatalok édesanyja próbálta elérni a lányát, ám amikor ez nem sikerült neki aggódni kezdett, ezért a házhoz küldte egy ismerősét. Jani sem a férfit, sem édesanyját nem engedte be a házba, ezért csak feszítővas segítségével tudtak bejutni. Az édesanya ekkor látta meg vérbe fagyva a lányát és sikoltozni kezdett, de János őt is bántalmazni kezdte. Az ismerős a feszítővassal sietett a nőnek segíteni, ekkor pedig a drogos fiú elmenekült a házból.

A férfi értesítette a rendőröket és a mentőket, ám Veronikán már nem tudtak segíteni. A gyilkos fiúra egy búzatáblán találtak rá, de olyan állapotban volt, hogy a mentők is alig tudták kezelni.

A szörnyűség 2019 júniusában történt, az ügyet pedig hétfőn és szerdán is tárgyalni fogják a Budapest Környéki Törvényszéken. Az első napon Sz. Jánost hallgatják ki, a második nap pedig a szemtanúkat az édesanyát és ismerősét – írja a Bors.

Forrás:

KÖVESSEN minket itt is: