A tagság újabb három évre bizalmat szavazott a szervezet tisztségviselőinek.

Vasárnap délután, Pecató városrész közösségi terén, az Összefogás Építési Alapból létrehozott „Grundon” tartotta tisztújító közgyűlését a Biatorbágy Pecatóért Egyesület.

A 2016-ben alapított civil szervezet azon dolgozik, hogy a folyamatos területfejlesztések révén korszerűbb, modernebb és környezetbarátabb helyet alakítson ki az üdülőövezetben élők és idelátogatók számára.

A közgyűlésen a szervezet elnöke, Móri-Donáth Katalin összefoglaló képet adott az Egyesület 2020-ban végzett tevékenységéről, és ismertette az elkövetkező időszak legfontosabb célkitűzéseit. A Pecatóért Egyesület ebben az évben külső, pályázaton elnyert forrásból egyebek mellett a Sóskúti úti lehajtóhoz napelemes lámpát telepített, ezzel bővítve a tó körüli bevezető utat szegélyező közterületi világítóegységek sorát. A közvilágítás fejlesztése mellett folytatódott az útfelújítás, a forgalmas Horhos utca alsó szakasza, valamint a Barackos-Bíbor-Szirom utcák csomópontja kapott új, szilárd burkolatot. Az egyesület elnöke a jövő évi terveket ismertetve a többi között a még hiányzó közterületi lámpák helyének felmérését, a felújításra váró további utcák összeírását, a csapadékvíz-elvezetés problémájának feltárását, műszaki megoldásának vizsgálatát és előkészítését, a közösségi tér hasznosításának lehetőségeit (engedélyezett játszótéri-, és kondipark eszközök telepítése), és egy zöld gyalog-/kerékpárút létesítésének előkészítését említette.

Móri Ferenc elnökhelyettes ismertette az Egyesület 2020-as költségvetését és aktuális vagyoni helyzetét, amelyet a jövő évi tagdíjról, az Alapszabály módosításáról, valamint az új tagok felvételéről szóló döntések követtek.

A közgyűlés a különböző tisztségek betöltéséről is döntött. A tagok újabb három évre megerősítették tisztségében az Egyesület elnökét, Móri-Donáth Katalint, elnökhelyettesét, Móri Ferencet, valamint titkárát, Szántay Rolandot.

Forrás:
sajtóközlemény

KÖVESSEN minket itt is: