Munkanapokon, a reggeli időszakban Győr és Budapest között új elővárosi menetrendet vezet be a vasútvállalat. Több viszonylaton növekedni fog az eljutások száma, illetve a vonatok időbeli elosztása a korábbinál egyenletesebb lesz.

Tatabánya és Budapest között megállás nélkül haladó, gyorsított vonatok indulnak reggel a Győr és Komárom térségéből a fővárosba utazók számára. A munkanapokon Győrből 5:30-kor induló személyvonat és 5:45-kor induló gyorsított vonat helyett egy gyorsított vonat fog közlekedni 5:40-kor. Az új menetrend alapján e gyorsított vonat a főváros közelében nem áll meg: Győr és Alsógalla között mindenhol megáll, Alsógallától Budapest-Kelenföld állomásig nem áll meg. A Tatabánya állomás és a főváros közötti szakaszt egy személyvonat szolgálja ki, amely Tatabányáról változatlanul 6:40-kor indul. A munkanapokon Győrből 6:30-kor induló személyvonat és 6:45-kor induló gyorsított vonat helyett egy gyorsított vonat fog közlekedni 6:40-kor. A gyorsított vonat megállási rendje változik, Győr és Alsógalla között mindenhol megáll, Alsógallától azonban Budapest-Kelenföld állomásig nem áll meg. Tatabánya állomás és a főváros közötti szakaszt egy személyvonat szolgálja ki, amely Tatabányáról változatlanul 7:40-kor indul.

A munkanapokon Komáromból 5:32-kor, illetve 6:25-kor induló személyvonatok menetrendváltástól meghosszabbított útvonalon, Győrből fognak indulni, 5:07-kor, illetve 6 órakor. A Győr–Komárom szakaszról ezáltal új eljutási lehetőséget biztosítanak Tatabánya és Budapest felé.

Bicskéről és Biatorbágyról reggel több vonat indul a fővárosba: munkanapokon Bicskéről Budapest-Kelenföldre 3 új gyorsított vonatot indít a vasútvállalat – 6:20-kor, 6:50-kor és 7:54-kor. A vonatok csak Bicske alsó és Biatorbágy állomásokon fognak megállni. Ezekkel az új vonatokkal reggeli csúcsidőben a korábbi kettő helyett három alkalommal biztosít a MÁV-START gyors eljutást a fővárosba Bicske és Biatorbágy felől.

Munkanapokon kora reggel Budapest-Déliből Oroszlányba új személyvonat indul 5:50-kor.

Más vonalakat is érintő változásokról ITT olvashat.

Forrás:

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)