Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

November 26-tól vált hivatalossá a Biai Református Iskola bővítése, a tájékoztató szerint a következő években nem csak a 4 csoportos óvoda, hanem a 16 tanulócsoportos iskola is meg fog épülni Biatorbágyon.

Az összesen közel 5 milliárdos ( 700 milliós óvoda, 4,3 md-os iskola) beruházás mögött példátlan volt az összefogás és a támogatás. A fenntartó gyülekezettől, a város vezetésén és a közegyházon át az oktatást vezető szakemberekig mindenki támogatta az intézmény szakmai koncepcióját, miszerint a környék protestáns oktatását az óvodás kortól a 8. osztály végéig a kibővült Biai Református Iskola fogja majd biztosítsa a következő évtizedekben – számolt be Horgos Vilmos az intézmény igazgatója  a közösségi oldalon.


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com