Biatorbágyi Polgárőrség megkezdte a rászorulok részére a „SOS tűzifa” kiszállítását.

 A „SOS tűzifa” olyan rászoruló, időskorú személyek részére kerül kiosztásra, akik a Biatorbágyi Önkormányzatnál, vagy a Biatorbágyi Családsegítő Szolgálatnál bejelentik, hogy elfogyott a tűzifájuk, nem tudnak vásárolni, és fenn áll a kihűlés veszélye. Az igényjogosulton kívül, bárki bejelentést tehet, ha azt észleli, hogy szomszédja, ismerőse krízishelyzetben van.
 Az „SOS tűzifa” mennyisége csak három napra való tüzelőt jelent. A jogosultságot a Biatorbágyi Családsegítő Szolgálat bírálja el. Amennyiben veszélyhelyzet hivatali időn kívül, vagy hétvégén derül ki, akkor polgárőrség ügyeletes vezetője dönt a kiszállításról. A kiszállításokról dokumentáció készül.
Figyelem! Az „SOS tűzifa” csak és kizárólag a rászorulók részére kerül kiszállításra, egyéni elbírálás alapján. Az elutasítás ellen jogorvoslatnak helye nincs!!! A tüzifa fajtája készletfüggő és minden esetben egy vászonzsák/nap mennyiségben kerül kiszállításra.
>>>Ossza meg ismerőseivel<<<

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)