A DokiApp lett 2020- ban az “Év Applikációja” nyertese, amit a Magyar Marketing Szövetség hirdetett ki.

Az telemedicina alkalmazás segítségével, a nap 24 órájában, az év 365 napján, pár perc várakozás után lehetőségünk van konzultálni egy orvossal vagy pszichológussal.
DokiApp, olyan közcélú telemedicina applikáció, amely a teljes népesség segítségére lehet, ezért egyáltalán nem volt meglepő, hogy ilyen elismerésben részesült.

Az alkalmazás okostelefonról és számítógépről is elérhető, a szakemberek a videó híváson keresztül, élőben konzultálnak a pácienssel. Az alkalmazás célja, hogy a lehető leghamarabb összeköttetésbe kerüljön a páciens a megfelelő szakemberrel, aki a leghatékonyabban megoldást adja a telefonáló problémájára.

A decemberi időszakban különösen megnövekedett az DokiApp forgalma, az ennek köszönhető bevétel egy részéből pedig az Autistic Art Alapítványt támogatták az alapítók.

A díj elnyerésében sokat jelentett, hogy a hiánypótló szolgáltatást nyújtó applikáció, valóban hatékonyan ad választ az egészségügyi problémákra, ezentúl pedig valós és gyors megoldást nyújt szükség esetén.

Forrás:
drivemebaby.hu, Kiemelt fotó Pixabay
>>>Ossza meg ismerőseivel<<<

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)