A Köpönyeg.hu előrejelzése:

Ma
Napközben nyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet. Eleinte elszórtan lehet hószállingózás, majd késő délutántól havas eső, a Dunántúlon eső eshet. A szél délnyugatira fordul és megélénkül. 0 és +5 fok között alakul a hőmérséklet.

Péntek
Hajnalban a középső tájakon is eső váltja fel a havazást/havas esőt, de a északkeleti tájakon reggelig végig havazhat. Napközben csökken, majd újra megnövekszik a felhőzet, és estétől újabb adag eső valószínű. +3 és +10 fok közé enyhül a levegő.

Szombat
Változóan felhős időre számíthatunk, főleg délen és északkeleten ködfoltokkal, rétegfelhővel. Több helyen emelkedik +10 fok fölé a hőmérséklet. Eleinte erős lesz a nyugatias szél.

Vasárnap
Eleinte borongós idő lesz többfelé esővel, északon havazással, havas esővel. Napközben észak felől csökken a felhőzet, de délen akár estig lehet csepergő eső, majd havas eső. Az ÉNy-i szél néha megerősödik. +3 fok köré esik vissza a hőmérséklet csúcsértéke.

Hétfő
Napos, gyengén felhős, reggel országszerte fagyos időre van kilátás. Csak kevéssel alakul fagypont felett a maximum.

Forrás:
koponyeg.hu, Fotó: illusztráció/Pixabay
>>>Ossza meg ismerőseivel<<<

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)