A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) a 2020/2021-es tanévben is meghirdeti pályázatát Fogyasztóvédelmi Sulihét címmel, amelynek díjaként a legjobb pályamunkákat benyújtó iskolák tanulói és tanárai ingyenesen vehetnek részt a VIII. Országos Fogyasztóvédelmi Sulitáborban – közölte a szövetség csütörtökön az MTI-vel.

Közleményük szerint a pályázaton részt vehet Magyarország valamennyi általános és középfokú oktatási intézménye. Az iskolák február 20-ig jelentkezhetnek a feosz@feosz.hu e-mail címen.

Ismertették: az a feladat, hogy az adott intézményben áprilisban megvalósítsák a Fogyasztóvédelmi Sulihét programot. Kötelező feladatként előírták egy rövid, 2-3 perces videó elkészítését a fogyasztóvédelemről, ahogyan azt a diákok látják.

A részt vevő iskolákat segítik azzal, hogy számukra írásos, elektronikus fogyasztóvédelmi szakmai háttéranyagot küldenek Tudatos fogyasztó vagy? címmel, amely 7 különböző témakörben tartalmazza a program megrendezéséhez szükséges szakmai ismereteket közérthetően, és inspiráló ötleteket ad a témák kiválasztásához, vagy épp az egyes konkrét feladatokhoz, amelyeket az iskolák önállóan hirdetnek meg a diákok körében.

A tábort június 7-9. között rendezik meg a Zsóry Zsibongó Gyermeküdülő és Ifjúsági Táborban – ismertette a FEOSZ.

Forrás:
MTI, Kiemelt kép: illusztráció/Pixabay
>>>Ossza meg ismerőseivel<<<

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)