Helyreállt a vasúti menetrend a Budapest-Győr vonalon kedd kora reggelre, miután hétfő késő estére visszaemelték a Tatabányánál kisiklott kocsit, és hajnalra a műszaki mentés is befejeződött – közölte a Mávinform.

A vonatok már jelentősebb korlátozások nélkül, teljes útvonalon közlekedhetnek, esetenként 5-10 perccel hosszabb menetidők még előfordulhatnak a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon – tették hozzá.
Közölték azt is, hogy már nem kell pótlóbuszra átszállni Tatabánya és Tata között, és az M4 metróra sem érvényesek a vasúti jegyek, bérletek.

A közlemény emlékeztet arra, hogy hétfő délben a tatabányai állomásnál a GYSEV Keleti pályaudvarról Sopronba tartó Lővér InterCity-jének egy kocsija kisiklott az első két tengelyével. Személyi sérülés nem történt.

A helyreállításig szünetelt a vonatközlekedés Tatabányán, emiatt a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon, illetve a Győr-Sopron és a Győr-Szombathely viszonylaton közlekedő vonatok menetideje jelentősen meghosszabbodott. Tatabánya és Tata között pótlóbuszok szállították az utasokat, átszállásokkal lehetett csak közlekedni. A korlátozások miatt az M4-es metró vonalán elfogadták a vasúti jegyeket és bérleteket.

Forrás:
MTI, Kiemelt kép illusztráció: Pixabay
>>>Ossza meg ismerőseivel<<<

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)