Köpönyeg.hu előrejelzése:

Ma
Reggelig az északi tájakon, délelőtt még a Tiszántúlon várható eső, havas eső (ÉK-en néhol hó, vagy ónos eső). Napközben csökken a felhőzet, főleg nyugaton lehet napsütés. Estétől újabb felhősödés valószínű, és ekkor is inkább ÉK-en lehet csapadék. A délnyugati szél többfelé lesz élénk. +11 fok körül alakul a hőmérséklet délután.

Csütörtök
Gyengén fátyolfelhős, igazi kora tavaszias időre számíthatunk, többórás napsütéssel. Fagymentes lesz az éjszaka, délután 10-15°C lesz.

Péntek
Délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és elszórtan alakul ki eső, záporeső. 5 és 15 fok közötti értékeket mérhetünk, délnyugaton lesz az enyhébb idő. A szél keletire fordul, gyenge marad.

Hétvége
Változóan felhős időre van kilátás, zápor csak néhol fordulhat elő. Hajnalonta párás, foltokban ködös lehet a levegő. Reggelente +5, délutánonként +13, +14 fok körül várható a hőmérséklet – a kora tavaszias idő folytatódik.

Forrás:
Köpönyeg, Fotó illusztráció: Pixabay
>>>Ossza meg ismerőseivel<<<

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)