Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából “Harang voltál, légy a szabadság hirdetője!” címmel Gábor Áron emléke előtt tisztelegve rajzpályázatot hirdetnek óvodások és diákok részére.

Tizedik alkalommal hirdeti meg a Kecskeméti Katona József Múzeum és az Alapítvány a ’48-as Hősökért közös, március 15-i felhívását az 5-18 éves korosztály részére – olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban.

Az alkotások szabadon választott technikával, A/4-as vagy A/3-as méretben készülhetnek.

A pályaművek hátoldalán fel kell tüntetni a pályázó nevét, életkorát és lakcímét, az alkotás címét, az elkészítés technikáját. Óvodán vagy iskolán keresztül benyújtott munka esetén pedig az intézmény nevét, az osztályt vagy csoportot és a felkészítő nevét is jelölni szükséges.

A határidőig, március 8-ig az Alapítvány a ’48-as Hősökért postacímére – 6000 Kecskemét, Barka utca 8. – beérkezett munkákat szakmai zsűri értékeli.

A díjazott alkotásokból rendezett virtuális tárlat a Kecskeméti Katona József Múzeum Cifrapalota kiállítóhelyének https://www.facebook.com/cifrapalota közösségi oldalán lesz látható március 15-től.

A legtöbb pályaművet beküldő intézmény különdíjban részesül – írják a közleményben.

Forrás:
MTI, Kiemelt kép: keol.hu
>>>Ossza meg ismerőseivel<<<

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)