Hazánkban mindenütt borult, felhős az idő. A Dunántúl nyugati részén, a Duna-Tisza közén, továbbá Pest, Nógrád, Heves és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében köd nehezíti a közlekedést. Csongrád-Csanád megyében pedig esik az eső – írja sz utinform.hu szombat reggel.

A gyorsforgalmi, valamint a fő- és mellékutak burkolata a csapadék és a preventív védekezés nyomán mindenütt vizes vagy sónedves, csak a Dunántúl déli részén száraz.

A látótávolság a ködös területeket leszámítva jó, viszont Vas, Pest, Heves és Nógrád megyében, továbbá Szabolcs-Szatmár-Bereg megye keleti részén akár 100 méter alá is csökkenhet a belátható út hossza.

Általában szélcsend van, vagy gyenge a légmozgás.
A hőmérséklet -3 és +5 C fok között változik.

(Mérnökségek jelentései alapján – Útinform)

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2021.02.20. szombat éjfélig

Reggel a Dunántúl nyugati, délnyugati részén, az Alföld északi felén, középső országrészben, Észak-Magyarországon kiterjedtebb ködre, északon eleinte helyenként zúzmarás ködre, ónos szitálásra is számítani lehet, mely napközben lassan, fokozatosan ritkul.

2021.02.20. 05:10 Országos Meteorológiai Szolgálat

Forrás:
utinform.hu, Kiemelt kép: illusztráció/Pixabay
>>>Ossza meg ismerőseivel<<<

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)