Vasárnap este, nemsokkal 8 óra után, balesethez riasztották a Biatorbágyi Önkéntes Tűzoltókat.

A Páty felé vezető úton, egyenlőre tisztázatlan okok miatt, az autó megcsúszott és a szalagkorlátnak ütközve a tetejére borult. Más jármű nem volt érintett a balesetben. A szerencsétlenül járt autóban egy fő utazott, így az arra járó következő autós értesítette a tűzoltókat és kezdte el a sérült mentését, valamint az ellátását.

A helyszínre érkező 5 fős biatorbágyi csapat egyik tagja volt a légimentők mentőorvosa is, aki azonnal átvette a sérültet a másik autóstól és megkezdte a sebesült megvizsgálását és ellátását, majd átadta a kiérkező mentősöknek. A helyi kivonuló Biatorbágyi Önkéntes Tűzoltók mellett a Bálint/1 és a Páty ÖTE is részt vett a helyszín biztosításában, hiszen mind a két irányba vezető szakaszt le kellett zárni a mentés, helyszínelés idejére.

Ezúton is továbbítjuk a Biatorbágy Önkéntes Tűzoltó Egyesület köszönetét annak az autósnak, aki értesítette a tűzoltókat és elkezdte a bajba jutott autós mentését.

Forrás:
Biatorbágy Önkéntes Tűzoltó Egyesület Facebook oldala/baleset-info.hu, Kiemelt fotó: Biatorbágy Önkéntes Tűzoltó Egyesület
>>>Ossza meg ismerőseivel<<<

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)