Müller Cecília az operatív törzs sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy ma délután elindul a koronavírus elleni oltás regisztrációs lekérdező programja.

A lekérdezés célja, hogy akik már korábban regisztráltak a www.vakcinainfo.gov.hu  honlapon a koronavírus elleni oltásra, de még nem kapták meg az oltási értesítést, azok le tudják kérdezni a státuszukat. TAJ számot és születési dátumot szükséges megadni.

  • Ha azt a válasz érkezik, hogy “igen“, az “Ön regisztrációja érvényes és nyilvántartásunkba vettük”, akkor nincs teendője, csak várni az  értesítést.
  • Amennyiben nemleges válsz érkezik, nem kell megijedni. Az adatok feldolgozása néhány napot igénybe vehet. Amennyiben pár hét elteltével sem változik a regisztrációs státusza akkor az adatvedelem@neak.gov.hu  e-mail címen keresztül érdemes a személyes adatokat pontosítani. Az utóbbi esetben valószínűsíthető, hogy a regisztráció vagy az adatfeldolgozás során hiba történt.

A tisztifőorvos többek közt azt is elmondta országszerte, hogy hét laboratórium került kijelölésre, hogy azonosítsák az esetleges újabb variánsokat, melyek járványügyi szempontból másképp viselkedhetnek.

VAKCINA REGISZTRÁCIÓ LEKÉRDEZÉS

(A lekérdező felület sajnos a terhelés miatt akadozik)

 

Forrás:
portfolio.hu/Média Kft

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com