Az önkormányzat képviselő-testületével egyeztetve Tarjáni István polgármester kihirdette a település ifjúságának támogatását szolgáló pályázatokat. – olvasható Biatorbágy Város Önkormányzatának honlapján. 

Ifjúsági Tehetséggondozási Alap A település ifjúsági korosztályának közösségépítését, illetve a már meglévő közösségek erősítését kívánja támogatni.  A pályázat olyan programokat támogat, mely eredménye a közösség építés, bővítés, vagy testvértelepüléseink fiataljait is megcélzó közösség építő programok, vagy már meglévő, nem formális közösségeknek segít a formális civil szervezetté alakulásban.

Ifjúsági Közösségépítő Alap Az önkormányzat pályázatot hirdet a sport, a tudományos élet a zene és az egyéb művészeti területeken kiemelkedően alkotó személyek, valamint biatorbágyi taggal működő zenekarok, művészeti csoportok részére.

Felsőfokú Tudományos Dolgozatok Támogatása Támogatni kívánja a település felsőoktatási intézményben tanuló diákjait, tudományos munkájukban. (Szakdolgozatok, diplomamunkák, és tanulmányi verseny pályamunkák)

Egyéb nem iskolai végzettségek támogatása Támogatni kívánja a település ifjúságának munkába állási lehetőségeinek javítását, közvetve felsőfokú iskolai végzettség megszerzését. Pályázati témák: nyelvvizsga tanfolyam, vezetői engedély tanfolyam, felnőttképzési tanfolyam.


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com