Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Megyei bajnokságban szereplő U15-öseink újabb győzelmet arattak! – olvasható a Viadukt SE közösségi oldalán

Múlt csütörtökön a tárnoki Bolha csapata látogatott hozzánk bajnoki mérkőzésre. A találkozót követően Fülöp Noel értékelte a látottakat:
Jó előjelekkel vártuk a Bolha elleni mérkőzésünket, hiszen az elmúlt bajnokikon egyre jobb formába kerültünk, és egyre több gólt szereztünk. Az előző győztes meccsünk után természetesen szerettünk volna jó eredményt elérni ellenük is, és úgy érzem sikerült is így kezdenünk a mérkőzést. Sok futással, jó mozgásokkal, jó passzokkal fölényben játszottunk az első negyedórában és csak egy-egy eladott labdánkból tudott a Bolha csapata elérni a kapunkhoz. Ezután következett egy kisebb figyelmetlenség a tizenhatoson belül, amiből betalált az ellenfél, azonban óriási dicséret illeti a srácokat, hiszen nagyon jól reagáltak és a félidőre megfordították az állást. A második félidőben ott folytattuk, ahol abbahagytuk az első játékrészt, így növelni tudtuk egy gyönyörű kontrából az előnyünket. A mérkőzés ezt követő szakaszában az ellenfél mindent megtett az egyenlítés érdekében, azonban hiába támadtak már sokszor 7-8 emberrel, valamint rúgtak számos szögletet és szabadrúgást, mi nagyon jól semlegesítettük a helyzeteiket, csak szépíteni tudtak, így 3-2 arányban megnyertük a mérkőzést.
Óriási gratuláció illeti a játékosokat, hiszen ismét vesztes állásból sikerült győzelemmel elhagyni a pályát, amely a srácok akaratát és küzdeni tudását mutatja.

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com