Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Gólzáporos győzelemmel tért haza Iváncsáról U15-ös csapatunk – olvasható a Viadukt SE közösségi oldalán.

Az MLSZ kiemelt bajnokságának hétközi fordulójában 7-7-es állásnál a mieink tudták feltenni a pontot az i-re, így 3 ponttal gazdagodva várhatják a Barca Akadémia együttesét.
Tajti András értékelése a mérkőzésről:
“Nagy titkot nem árulok el, ha azt mondom ez inkább a támadósorok meccse volt, mint sem a védekezőké, bár leszögezném, nálunk 10 ember védekezik mezőnyben és 10 támad. Jó volt látni, hogy a rossz kezdést követően 2-0-ás hátránynál nyugodtan játszotta a csapat a játékát és már az első félidőben fordítani tudott. Aztán kiszakadt a gólzsák mindkét oldalon és olyan meccsünk lett, amihez hasonlóhoz még nem volt szerencsém. Ellenfelünk inkább szaladt utánunk a fordítást követően, de kétszer is egyenlíteni tudtak, 7-7-nél nem nagyon láttuk mi jöhet még. Erre jött a 8. találatunk, amire már válasz nem érkezett. Sokáig emlegetni fogjuk a találkozót, csapatunkból 5-en is eredményesek tudtak lenni, nagyon elégedett vagyok a támadójátékunkkal és a csapat hozzáállásával. A védekezésre azért még ránézünk a következő megmérettetés előtt.”

Forrás:
Viadukt SE Facebook oldala

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com