Idéntől már fél év helyett egy teljes éven át igénybe vehető a Mentor Program, amely a kezdő vállalkozásoknak segít az adózási szabályok megismerésében – közölte az MTI-vel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön.

Kiemelték: a program önkéntesen és ingyenesen vehető igénybe, amihez csupán regisztrálni kell az adóhivatal honlapján. A NAV 2018 óta működteti az adózási szabályokat ismertető programját – idézték fel.

A kezdő – főképp mikró-, kis- és középvállalkozások – sokszor nehezen igazodnak el az adózási szabályok közt, a NAV ezért megalakulásuktól számítva 30 napon belül felveszi velük a kapcsolatot és felkínálja számukra a regisztrálási lehetőséget a Mentor Programba – ismertették.

A program csoportos fórumai mellett személyes mentorálás is folyik – hívta fel a figyelmet az adóhivatal. Itt a kijelölt mentor, alkalmazkodva a felmerülő vállalkozói igényekhez, segít például a bevallás javításában, kiegészítésében.

Forrás:
MTI, Kiemelt kép illusztráció: Pixabay

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com