Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Nagysikerű Disney mesefilmekkel készül a tavaszi szünetre az M2 gyerekcsatorna. Régi klasszikusok és új kedvencek szórakoztatják délutánonként a kicsiket és nagyokat. Kotlik Csöpi, Hamupipőke, Rozsdás és Csingiling gondoskodik az önfeledt kikapcsolódásról.

Április 1-jén, csütörtökön 15:40-kor sugározza a közmédia gyerekcsatornája, a Csodacsibét, amelyben Kotlik Csöpi fejére pottyan az égbolt egy darabja. Természetesen mindenki úgy gondolja, Csöpi képzelődik, és nem hisznek neki a felnőttek. De a világot valakinek meg kell megmenteni!

Pénteken 15:40-kor egy rendkívül népszerű klasszikus kerül a képernyőre, a Hamupipőke. A zenés, romantikus rajzfilm, a varázslattal teli történetével, az egyik legsikeresebb Disney-produkció. A mindig derűs árva, Hamupipőke a mostohájával és két irigy mostohatestvérével él. A kastélyban bált rendeznek, ahova ő is szeretne elmenni, de megtiltják neki. A Jótündér és három huncut kisegér a segítségére siet.

Szombaton 18:15-től egy sportos mesevígjáték, a Repcsik kerül adásba. Rozsdás, a kisvárosi permetezőgép álma, hogy részt vehessen egy légiversenyen, ám repülő létére tériszonya nehezíti az életét. Égbe szökő terveit nem adja fel, megmutathatja, hogy egy igazi bajnok, egy hős.

A következő három délután egy igazi rajzfilm-sztár, Csingiling, a kis tündér szórakoztatja a gyerekeket izgalmas történeteivel.

A Csingiling és az elveszett kincs Húsvét vasárnap 18:15-kor látható. A tündérek varázslatos kalandjai hétfőn 15:40-kor folytatódnak, a Csingiling és a nagy tündérmentés című epizódban. A szünet utolsó napján, kedden Csingiling is búcsúzik 15:40-kor a Soharém legendájával.

A Disney mesék mellett számos kedves rajzfilm, tanulságos történet és inspiráló alkotása várja a legkisebbeket.

Forrás:
hirado.hu, Kiemelt kép: illusztráció/Pixabay

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com