Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Szokás szerint a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország! című műsorában beszélt Orbán Viktor. A miniszterelnök kiemelte, nagy baj is lehet a húsvétból, éppen ezért be kell tartani a szabályokat – írja a portfolio.hu.

Orbán Viktor szokás szerint ismertette a legfrissebb járványügyi adatokat a hivatalos tájékoztató portálon történő megjelenés előtt, így kiderült, hogy az új fertőzöttek száma meghaladta a 9000-et és elhunyt 260 hunfitársunk az elmúlt 24 órában.

Jelenleg a beoltottak száma meghaladja a 2,16 milliót. Április 4-e lehet az a pont, az az időpont, amikor elérjük majd a 2,35 millió beoltotta.

HÚSVÉT UTÁN EGY-KÉT NAPPAL PEDIG MEGHALADJUK MAJD A 2,5 MILLIÓ BEOLTOTT FŐT. EZ EGYBEN AZT IS JELENTI MAJD, HOGY KINYITHATNAK A VENDÉGLÁTÓEGYSÉGEK ÉS A BOLTOK, ILLETVE ÉLETBE LÉP A NÉGYZETMÉTERALPÚ KORLÁTOZÁS.

A miniszterelnök hangsúlyozta, április 11-el záruló héten meghaladjuk a 3 millió beoltott főt. Ez egy újabb lépéshez ad lehetőséget, hogy közelítsük a korábbi életünkhöz. Egy hétre rá pedig a 3,5 milliót, vagyis fel fognak gyorsulni az események.

Több vakcina érkezik a következő hetekben nyugatról. Azok a zavarok, amik az elmúlt időszakban jellemző volt, megszűnnek.

A miniszterelnök hangsúlyozta:

ÁPRILIS 19-ÉN KINYITHATNAK AZ ISKOLÁK ÉS AZ ÓVODÁK.

Forrás:
portfolio.hu, Fotó Facebook

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com