Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Igencsak sűrűvé vált a programja az MLSZ-es bajnokságban szereplő csapatainknak. Ugyanis a tavaszi szezon 15 fordulóját kell lejátszaniuk május végéig. – olvasható a Viadukt SE Facebook oldalán.

Ráadásul a halasztások nehezítik a biatorbágyi Viadukt SE U14-eseinek helyzetét, ugyanis így többször is előfordulnak olyan hetek mikor 2 mérkőzésen is helyt kell, hogy álljanak korosztályaink. Különösen fontos hét van a 2007-es gárdánk mögött. Előbb a csütörtöki napon a Budafok vendégeként tudtak győzni, majd pedig rangadót játszhattak az Iharosban a Barca Akadémia együttese ellen, a szombati napon.
Tajti András értékelt a mérkőzést követően:
“Érezni lehetett ellenfeleinken, hogy revansot szeretnének venni az odavágón elszenvedett vereségükért, de mi is kemény mérkőzésekre készültünk. A budafoki fordulóból maradt némi fáradtság a lábakban, míg ellenfelünk remekül kezdte a mérkőzést, mi inkább csak kerestük magunkat a pályán. 1-2-es hátrányban fordultunk, amire mindjárt az elején rúgott még egyet a vendég együttes. Mint idén már többször is bizonyosságot nyert, az U14-ünk hátrányban sem szokott kétségbeesni, fordítani tudott a találkozó végére, így alakult ki a 4-3-as végeredmény. Volt már szemet gyönyörködtetőbb meccsünk, de nem kevésbé fontos, ha játékunk akad is, a srácok a lefújásig biztosan nem állnak meg. Büszke vagyok a fiúkra, ezúttal is nagyot mentek!”
Kronn Emilio a rangadón 4 gólig jutott, gratulálunk a kiemelkedő teljesítményhez!
Forrás:
Viadukt SE Facebook oldala

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com