Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

A Magyar Templom-felújítási Program megvalósításához szükséges támogatás biztosításáról jelent meg kormányhatározat a szerdai közlönyben.

Ezek szerint a kormány támogatja a Magyar Templom-felújítási Program megvalósítását, olyannyira, hogy a pénzügyminiszternek május 31-ig 25,8 milliárd forintos forrást kell biztosítania erre a célra a Gazdaságvédelmi Alap fejezetének megfelelő kiadási során.

A következő feladat, hogy a forrás terhére 25,8 milliárd forint értékben kell létesíteni támogatási jogviszonyokat. Ez a miniszterelnök általános helyetteséhez tartozik (aki Semjén Zsolt), és amint rendelkezésre áll a közel 26 milliárd forintos összeg, azt követően azonnal létre kell hozni a szerződéseket.

Forrás:
portfolio.hu, Kiemelt kép illusztráció: Pixabay

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com