Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Orbán Viktor kedd este jelentette be, hogy szerdától kinyithatnak az üzletek, viszont van olyan áruház aki későbbre tervezi a nyitást. A portfolio.hu  összeszedte azon üzletek körét akik már hivatalosan is bejelentették a nyitási szándékukat.

Orbán Viktor a üzletek nyitásával kapcsolatos bejelentése után, Pintér Sándor belügyminiszter rövidesen el is fogadta az erről szóló határozatot. Az alábbi szabályokkal, nyitvatartási feltételekkel várják a nagyobb magyar áruházláncok a vásárlókat szerdától:

  • A Euronics 1 fő/10 négyzetméter létszámkorlátozás és rendszeres, fokozott fertőtlenítés mellett 2021. április 7-től ismét rendes nyitvatartási időben várja a vásárlókat 68 boltjában – jelentette be sajtóközleményben a vállalat.
  • A Media Markt a Facebook-oldalán azt írja, hogy a biztonsági előírások betartása mellett szerdától újra várják a vásárlókat.
  • Az IKEA azt írja: „jelenleg felkészítjük áruházainkat arra, hogy a lehető legbiztonságosabban megnyissuk azokat. Hamarosan tájékoztatunk arról, hogy mikor, milyen biztonsági intézkedésekkel nyitjuk meg áruházainkat.” Ezek alapján tehát még nem biztos, hogy szerdától újranyit a svéd bútormulti.
  • A Jysk és az XXXLutz még nem jelentettek be semmit Facebook-oldalukon.
  • A Hervis is nyit: szerdától megszokott nyitva tartás mellett várják a vásárlóikat.
  • A H&M, a Deichmann, a Reserved, a Decathlon, a CCC és a nemzetközi ruhaboltok jelentős többségek még nem jelentettek be semmit.
  • Nyitást jelentett be több fodrászat, ékszerbolt, biobolt és kozmetikus is.
  • Várhatóan a maximális vásárlószám miatt változhatnak a vásárlási szabályok az eddig nyitvatartó élelmiszerüzletekben is, erről a boltok többsége még nem jelentett be semmit.
Forrás:
portfolio.hu, Kiemelt kép illusztráció: Pixabay

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com