Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Dr. Szélvári Ágnes és Dr. Vajer Péter biatorbágyi háziorvososok az alábbi tájékoztatóban arra kének mindenkit, hogy legyenek türelemmel míg megkapják a COVID oltásra az értesítést.

“Dr. Szèlvári
Dr. Vajer rendelő! !

Szeretnénk tájékoztatni mindenkit az oltási helyzetről.

Jelenleg nagyrészt a 60 év alatti korosztályt oltjuk. Időseink többsége már megkapta az oltást, aki nem, azok nagy része Pfizer vakcinára vár! A hét elején beadtunk 70 db Moderna oltóanyagot várandós és szoptatós kismamának, illetve néhány idősebb betegünknek. Erre a hétre100 Astra Zeneka oltàst és 180 Szputnyik helyet kapott a két praxis. Ezekre főleg 45-60 közöttiek kaptak behívó telefont, e-mailt.
Sajnos sokan egyikkel sem élnek, kizárólag Pfizert várnak. Aki így dönt, annak mi sem tudjuk megmondani, hogy mennyit kell várnia, de biztosan sokat, hiszen még az idősebbek közül is legalább 40 főt kell küldenünk.
Egyenlőre a rendelők a kismamák oltására kapnak ebből a vakcinából, illetve azt hívjuk be aki súlyos betegsége miatt (daganatelleni kezelést kap, szklerózis multiplex, biológiai, vagy immunszupressziv kezelésre járok) nem kaphat mást. Ezen a héten ez 6!!! fő praxisomként. Oltóponton most a pedagógusokat oltják vele, nem is küldhetünk beteget rá!
Kérjük, hogy egyenlőre ne terheljenek minket tovább a rengeteg oltással kapcsolatos levelekkel. Amikor sorra kerülnek, úgy is elmondhatják melyiket kérik. Csak ma 126 levelet kaptunk, igy nem tudunk érdembe foglalkozni azzal aki most beteg, vagy csak a gyógyszereit szeretné feliratin!
Ezen kívül ennyi oltást leszervezni is rengeteg idő!
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
Rendelő csapata”
Forrás:
Biatorbágyi szolgáltatások és boltok, Kiemelt kép illusztráció: MTI/Kovács Tamás

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com