Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Közeledik az SZJA bevallások határideje, ahol fel lehet ajánlani az adó 1%-át civil szervezetek részére. Szeretnénk a helyi szervezeteknek lehetőséget biztosítani arra, hogy bemutathassa tevékenységét. Ezzel is támogatva a biatorbágyi szervezeteket abban, hogy minél több ember megismerhesse tevékenységüket, illetve a civil szervezetek számára felajánlható adó 1% valamelyik helyi szervezetnek kerüljön felajánlásra.

Biatorbágy és Környéke Mozgáskorlátozottak Egyesülete

Biatorbágy és Környéke Mozgáskorlátozottak Egyesülete Közhasznú tevékenységet folytató, non profit, párt semleges társadalmi szervezet. 23 éve teszünk meg mindent, a sérült emberek életminőségének javítása érdekében. Jelenleg a taglétszám, majdnem eléri a 100 főt.

Céljaink közé sorolhatók többek között:
– szabadidős-, kulturális- és közösségi programok szervezése
– életvitel segítése,
– ügyintézési tanácsadás,
– jogsegélyszolgálat biztosítása,

Éves tevékenységeink:
– Közgyűlés
– Anyák & Férfiak napi ünnepség
– Egész napos kirándulás
– Sportnapok
– Gyógyfürdő látogatások
– Empátia nap
– Karácsonyi, óévbúcsúztató rendezvény
– Város Majálisán és a Gyereknapon való részvétel

Nevünkhöz kapcsolódik
– Az empátia nap mellett, a kerekesszékes – babakocsis hintának a megálmodása, amelynek a megvalósításában Biatorbágy Város Önkormányzata nagymértékben hozzájárult, azonban a végleges elkészülését a járványhelyzet késleleti.
– Több iskolában is érzékenyítő, Esélyórákat tartottunk, amelyek által a gyerekek empátiáját igyekeztünk bővíteni, ráfókuszálva a másság elfogadására. Kerekesszék és egyéb segédeszközök használatának előnyét és nehézségei bemutatása által, saját maguk is megtapasztalhatták, a hétköznapi életben felmerülő akadályokat. Betekintést nyerhettek az élet nehezebb, árnyékosabb, de ugyanakkor élhető oldaláról is.

Terveink és elérhetőségeink
Idén is folytatjuk a támogatók felkutatását, amellyel szeretnénk tovább növelni a rendezvények színvonalát és szolgáltatásunk minőségét.
Folyószámlánkra utalt pénzadománnyal is segíthetik a közösségünket. Az adományokról, kérésre, adóigazolást állítunk ki, amely összeg leírható az adóból. Bankszámla számunk:

K&H Bank 10403208-50526750-82811000

A sorstársainkért végzett munkánkat, valamint szolgáltatásinkat, Önök is támogathatják, személyi jövedelemadó 1 % felajánlásával. Ezzel a mozgáskorlátozott/sérült emberek mindennapjait teheti könnyebbé. Támogatásukat előre is köszönjük! Rendelkező lapra írandó adatok:
Biatorbágy és Környéke Mozgáskorlátozottak Egyesülete

Adószámunk: 18680377-1-13

Adószámunk megtalálható honlapunkon (bkme.hu), a Facebookos oldalunkon (https://www.facebook.com/bkme.hu) és a Biatorbágy honlapján a civil szervezetek menü pontjában is (https://biatorbagy.hu/civil-szervezetek/201002141784) .


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com