Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Jövő héten hétfőn, 2021. április 19-én, újra a megszokott működési rend szerint járhatnak a gyerekek óvodába Biatorbágyon – olvasható a Biatorbágyi Benedek Elek Óvoda közösségi oldalán.

Az óvoda Facebook oldalán található közleményt változtatás nélkül közöljük:

Kedves Családok!
A Kormány 167/2021. (IV.9.) rendelete értelmében az óvodákban a 2021. március 8-tól életbe léptetett rendkívüli szünet 2021. április 19-vel megszüntetésre kerül.
2021. április 19-től a Biatorbágyi Benedek Elek Óvoda minden tagintézményében és csoportjában visszatérünk a rendkívüli szünet előtti, megszokott működési rendre.
Tekintettel azonban arra, hogy a járványügyi veszélyhelyzet továbbra is fenn áll, erre hivatkozva a szülők kérhetik folytatólagosan a gyermek tartós távolmaradását az óvodából.
Kérem, hogy mindenki jelezze az óvodai ellátás iránti igényét, avagy a távolmaradási szándékot a tagóvodák saját email címén 2021. április 16. 20 óráig, hogy az étkezések rendelését időben aktualizálni tudjuk.
Felhívom szíves figyelmüket, hogy a rendkívüli szünet lezárultával a tartósan távol maradó gyermekek számára a fenntartó továbbra is biztosítja az étel óvodából történő elvitelét. Az óvodák újranyitásával minden család a saját tagintézményében veheti át az ebédet. Kérem, hogy a távolmaradási kérelemben szerepeljen az étkezés iránti igény feltüntetése is.
Az óvodába visszatérő gyermekek számára kérjük első nap a gyermek egészségügyi állapotáról szóló Szülői nyilatkozat leadását.
Kérjük mielőbbi visszajelzésüket a gördülékeny újraindulás lebonyolítása érdekében!
Köszönettel:
Hingyiné Molnár Ildikó
inézményvezető


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com