Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Közeledik az SZJA bevallások határideje, ahol fel lehet ajánlani az adó 1%-át civil szervezetek részére. Szeretnénk a helyi szervezeteknek lehetőséget biztosítani arra, hogy bemutathassák tevékenységüket. Ezzel is támogatva a biatorbágyi szervezeteket abban, hogy minél több ember megismerhesse tevékenységüket, illetve a civil szervezetek számára felajánlható adó 1% valamelyik helyi szervezetnek kerüljön felajánlásra.

2004-ben alakult a szervezetünk, hogy segítsen a rászorult kutyákon, cicákon, megpróbálja a lakosokat magasabb állattartási kultúrához szoktatni, valamint a felesleges almok megszületését ivartalanítási akciókkal megelőzni.

Sok mindent elértünk, de van még tennivaló amihez nagy örömünkre egyre nagyobb támogatást tudhatunk magunk mögött. A további haladáshoz kérnénk anyagi hozzájárulást is az SZJA 1% felajánlásával.

Adószám: 18705645-1-13

Forrás:
Mancs Rancs Állatmentő Alapítvány

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com