Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Közeledik az SZJA bevallások határideje, ahol fel lehet ajánlani az adó 1%-át civil szervezetek részére. Szeretnénk a helyi szervezeteknek lehetőséget biztosítani arra, hogy bemutathassák tevékenységüket. Ezzel is támogatva a biatorbágyi szervezeteket abban, hogy minél több ember megismerhesse tevékenységüket, illetve a civil szervezetek számára felajánlható adó 1% valamelyik helyi szervezetnek kerüljön felajánlásra.

Az 1992-ben alapított, 2000 óta akkreditált Sola Scriptura Teológiai Főiskola 2015 óta működik Biatorbágyon. A Sola Scriptura („egyedül az Írás”) elnevezés arra utal, hogy az oktatás középpontjában a Biblia áll a maga eszmerendszerével, kortörténeti hátterével, a szükséges nyelvi információkkal és hatástörténetével a különböző művészetek területén.

A főiskola képzései felekezeti vagy világnézeti hovatartozástól függetlenül nyitottak mindazok számára, akik felsőfokú ismereteket kívánnak szerezni a Bibliáról. A lelkiismereti szabadság tiszteletben tartása alapelv az intézményben. Az átlagos hallgatói létszám 250-300 fő. A főiskola épülete a Füzes patak partján, szép természeti környezetben helyezkedik el. A főiskola állami támogatást nem vesz igénybe működéséhez.

Bővebb tájékozódás céljából lásd a főiskola honlapját (https://sola.hu)

Adószám: 18234385-1-13

 

Forrás:
Sola Scriptura Teológiai Főiskola

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com