Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Gyermekeink nap mint nap részt vesznek a forgalomban közlekedőként. Ahhoz, hogy önállóan is biztonságosan tudjanak közlekedni, számos szabályt kell ismerniük. 

A Biatorbágyi Általános Iskola és Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola hangsúlyozta, hogy a diákjai biztonsága mindennél fontosabb, ezért az országos felhívásnak eleget téve felsős tanulóik technikaórák keretében sok hasznos ismeretet kaptak a gyalogos és kerékpáros közlekedés alapismereteivel kapcsolatos közlekedési szabályokról. Ennek eredményeként márciusban az ötödik, hatodik és hetedik osztályosok közül százötvenöt tanuló tett sikeres online vizsgát kerékpáros közlekedésből. Köszönjük Vad Erzsébet tanárnő felkészítő munkáját.

Nagyon fontos, hogy a tanulók baj esetén tudják, mit tehetnek, mit kell tenniük. Testnevelésórák keretében hetedikes tanulóink elsősegélynyújtó oktatáson vettek részt Erős Krisztina testnevelő tanár vezetésével.

Biatorbágyi Általános Iskola és Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola 7.a osztálya Handlné Pető Ágnes osztályfőnök segítsége révén csatlakozott a Gyermekek a gyermekekért országos kezdeményezéshez. Egy nyolcéves kislánynak segítettek, aki ritka betegséggel született. Osztálytermükbe huszonkét mackó érkezett, minden tanuló választott közülük egyet.

A macik a terem lakói lesznek egészen a nyolcadik osztályos ballagásig, naponta emlékeztetve a gyerekeket arra, hogy jónak lenni jó, segíteni öröm.

Forrás:
Biatorbágyi Általános Iskola és Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com