Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

A koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatót tartott.

Április 19-én az óvodákban és az iskolák 1-4. osztályai visszatérnek a fizikai oktatásra. Május 10-ig még digitális oktatás marad az 5-8. évfolyamok számára.
Javulnak  a járványügyi adatok, illetve elvégezték az iskolai és óvodai dolgozók oltását – jelentette be Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár.​
Több mint 155 ezer dolgozó beoltását végezték el a köznevelésben. A bölcsődék nyitva maradtak és jók a tapasztalatok, járványgócok nem alakultak ki.
Az óvodások jelenleg vegyes csoportokban töltik a napjaikat. A cél, hogy minden óvodás visszakerüljön a saját csoportjába. A gyerekek bölcsődébe vitele nem lesz kötelező.
Az iskola alsó tagozatában sincs szaktanári rendszer, egy tanítóval, együtt töltik a gyerekek a napot, ez is csökkenti a kockázatokat.
Forrás:

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com