Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

A Biatorbágyi Egészségházban szerdától folytatódik az oltások sorozata (Moderna vakcinával) sőt csütörtökön már a 2. körös oltásokat (Pfizer) is megkapják az oltakozók – tette közzé az Egészségfejlesztési Iroda Biatorbágy Facebook oldalán.

Az Egészségfejlesztési Iroda Biatorbágy az alábbi bejegyzésével szeretné az oltakozók figyelmét felhívni a szerdától várhattó oltópontra – a Biatorbágyi Egészségházba – való irányításra.

“Aki a 2. körre jön ne feledje, hogy ugyan azon a napon, ugyan abban az időpontban várjuk, mint amikor a múltkor érkezett. Szóval ha március 25. csütörtök 12:10-kor kaptad az oltást akkor most április 22. csütörtökön 12:10re gyere – kérik az EFI munkatársai.

Azaz aki 2. körös oltásra érkezik külön értesítést nem kap, hanem a korábban megbeszéltek szerint az oltási igazolásukon szereplő napon, ugyan abban az időpontban szíveskedjen megjelenni, mint az első alkalommal.

Az EFI kéri, hogy mindenki pontosan érkezzen, ezzel is elkerülve a fölösleges tumultust és a megnövekedő várakozási idő.

FRISSÍTÉS:

Az alábbi tájékoztatón a részletes információk olvashatok az oltással kapcsolatban.

Forrás:
Egészségfejlesztési Iroda Biatorbágy, Kiemelt kép illusztráció: Pixabay

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com