Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Tarjáni István polgármester Biatorbágy önkormányzata nevében még 2021. áprilisában bejelentést tett a Pest Megyei Főügyészségen a Füzes-patak folyamatos szennyezése ügyében, hogy a víz újra olyan tiszta lehessen, mint amilyen volt. A főügyészség a bejelentést befogadta és hatósági eljárást indított.

A legújabb fejleményekről a Völgyhíd Televízió kérdezte Páty polgármesterét Székely Lászlót és a pátyi szennyvíztisztitó-telep üzemeltetőjének főmérnökét. A tisztán látást segítő oknyomozó riport itt tekinthető meg:

Emlékeztetőül…

Városunk polgármestere 2021. áprilisában a  Facebook oldalán beszámolt arról, hogy az önkormányzat eddig milyen lépéseket tett a Füzes-patak szennyezésének felderítése érdekében. Majd 2021. április 19-én, szintén a közösségi oldalon, tették nyilvánossá a szennyezéssel kapcsolatos szakértői véleményt, illetve a Völgyhíd TV-nek adott interjúban Tarjáni István, városunk polgármestere is ismertette az eredményt.

 

Forrás:
Tarjáni István Facebook, Kép: Otthonunk Biatorbágy képernyő fotó

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com