Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

A Föld napja alkalmából összegyűjtöttünk pár 2021-ben készült videót, ami Biatorbágy természeti szépségeit valamint a városunk környezettudatosságát mutatják be.

A természet szeszélyes és igyekszik “kommunikálni a maga módján” az emberekkel. Megóv, táplál, gondoskodik rólunk és nekünk is ez lenne a feladatunk. Meghálálni mindazt amit kapunk Tőle és a körforgásának a részesei lenni, még akkor is ha néha kissé kiszámíthatatlan.

Biatorbágy Város Önkormányzata és a helyi szervezetek sokat tesznek azért, hogy megóvják a természetet. A környezetvédelem mellett fontosnak tartja városunk vezetősége, hogy az itt lakók és ide látogatók változatosan, egyre bővülő módon tudjanak kikapcsolódni még sok-sok éven át.

A 2021-es év első 3 hónapja is hozott az emberek és a környezetünk számára is kellemetlen, kártékony eseményeket. Ilyen volt a Füzes-patak szennyezése vagy a jó idő beköszöntével (ismeretlen tettes által okozott) bozóttűz, ahová a helyi, Biatorbágy Önkéntes Tűzoltóságot riasztották. Az önkormányzatnak szerencsére sikerült az elmúlt napokban a Füzes-patak szennyezésével kapcsolatban eredményre jutni, hogy az időről időre előforduló probléma okára pont kerülhessen.

 

“A természet hatalmas, az ember parányi, ezért aztán az ember léte attól függ, milyen kapcsolatot tud teremteni a természettel…” – dr. Szent Györgyi Albert

Forrás:
Média Kft., Kiemelt kép illusztráció: Pixabay

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com