Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Május végére várhatólag átadásra kerül a biatorbágyi Gólyafészek Bölcsőde új szárnyrésze és ezzel a férőhelyek száma 104 főre emelkedhet.

“2010-től ünneplik a kisdednevelők a bölcsődék napját április 21-én. 1852-ben ezen a napon nyílt meg az ország első bölcsődéje Pesten. A 2012-ben alapított biatorbágyi Gólyafészek Bölcsőde gyermeknevelői ezen dátumhoz legközelebb eső szabadnapjukon élnek azzal a lehetőséggel, hogy közösségük szakmai napját megtartsák. Sajnos a Covid 19 járvány miatt ezt az eseményt idén is el kell halasztaniuk, ám reményeik szerint a most épülő új bölcsődeszárny hivatalos megnyitása után 2021 augusztus végén lesz módjuk ismét szabadon ünnepelni.

Tarjáni István polgármester a bölcsődék napja alkalmából köszöntötte a Gólyafészekben dolgozókat és az önkormányzat felhatalmazásával ígéretet tett arra, hogy a szakmai nap költségeihez hozzájárul. A bölcsőde új szárnyának építése május végén fejeződik be. A műszaki átadást-átvételt, majd a csoportszobák berendezését követően az eddigi 72 férőhely 104-re bővül.

Jó hír, hogy a bölcsődék napjára az intézmény névadói is bejelentkeztek. Az épülettel szomszédos, ma már csak fészektartóként működő villanyoszlopra megérkezett a gólyapár.” – olvasható Biatorbágy önkormányzatának honlapján.

Forrás:
biatorbagy.hu, Kiemelt kép illusztráció: Pixabay

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com