Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Biatorbágy polgármestere közösségi oldalára feltöltött videóban beszél arról, hogy a Pecató és a biai városközpont közötti gyalogos- és kerékpárút hamarosan átadásra kerül, így mindenki biztonságosan tud majd közlekedni. 

Hamarosan biztonságosan lehet közlekedni gyalogosan és kerékpárral a Pecató és a biai városközpont között. A Bolha utca rendbetételével biztonságossá váltak a két településrész között közlekedők mindennapjai!“- tette közzé Tarjáni István Facebook oldalán.

A két városrészt összekötő kerékpárúton el lehet majd jutni a Budapest-Balaton bicikliúthoz, ami az ősz folyamán átadásra fog kerülni. – hívta fel a kerékpározók figyelmét városunk polgármestere.

Forrás:
Tarjáni István Facebook, Kiemelt kép: Tarjáni István Facebook képernyőkép

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com