Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Felnőtt csapatunk számára különös pikantériával bírt a Pest megyei I. osztályú bajnokság 19. fordulójából elhalasztott, Dunavarsány elleni mérkőzés. -olvasható a Viadukt SE Facebook oldalán. 

A tegnapi nap lejátszott mérkőzésen a Viadukt SE volt edzője több volt játékossal a keretében érkezett az iharosi focipályára. Taktikai szempontból az ilyen összecsapások különösen nehéznek szoktak bizonyulni, hiszen a két fél jól ismerheti a másik együttes játékfelfogását, képességeit.
Lipők András örömmel értékelt a 3:1-es győzelem után, valamint kiemelte fiataljaink hadra foghatóságát. Jó látni, hogy ezúttal is sokak számára tudott lehetőséget biztosítani, ráadásul a bizalmat egyikőjük, a 18 éves Vágvölgyi Pál még egy góllal is megtudta hálálni.
„Presztízsmérkőzésen magabiztos győzelmet arattunk. A végén dőlt el a mérkőzés, de a helyzeteink alapján már előbb is lezárhattuk volna. Csapatjátékunk jól működött, fiataljaink remekül helytálltak.”

Folytatás szombaton, hazai pályán a Budakalász együttesét fogadja a Viadukt SE. A találkozó jegyzőkönyvét és a tabella aktuális állása ITT található.

 

Szép volt, fiúk! Hajrá, Vidok!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com