Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Beindultak a világasztárok Budapesten és környékén. Egyre több filmsztár posztol a fővárosunkból, közben Biatorbágy és Páty határán található Fenyvesnél egy óriási várat építenek a Netflix Last Kingdom című szuperprodukciójának forgatásához.

Magyarországról posztolt képet a magyar származású Tony Curtis lánya, Jamie Lee Curtis, aki vélhetően a Borderlands videójáték-sorozat filmadaptációjának magyarországi forgatására érkezett Budapestre. Szintén a városban van már a Borderlands egy másik szereplője, Kevin Hart is, aki egy budapesti edzőteremből posztolt, majd egy olyan képpel jelentkezett, amelyen Jamie Lee Curtis és Ariana Greenblatt mellett a filmben szintén játszó Cate Blanchett, illetve Florian Munteanu, valamint a rendező, Eli Roth is szerepel.

Közben az agglomerációban is mozgolódni kezdtek az amerikai filmesek. A Netflixen látható Last Kingdom, vagyis az Utolsó Királyság 5. évadához már épül a monumentális díszlet Biatorbágy és Páty határában a Fenyvesnél. A hatalmas vár mellett kisebb házak is épülnek. A munkálatok már Biatorbágy egyes részeiről is jól látszanak.

Az alábbi videóban, az 5. másodpercnél egy pillanatra látszik, hogy milyen lesz a vár.

Forrás:
budapestkornyeke.hu, Kiemelt kép: budapestkornyeke.hu

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com