Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Egész évben keményen tanultál? A 4 fal közé bezárva otthon ültél és a számítógép volt a játszótársad? Akkor itt az idő, hogy kimozdulj a szabadba, hogy játsszál a társaiddal, hogy rengeteg új élményt gyűjtsél, hogy gyerek legyél!

Nálunk egész nap közel a természethez, az erdőhöz, oxigén dús, tágas környezetben, kincskereséssel, szabadulós játékokkal, számháborúval, szuper csapatjátékokkal és társasjátékokkal, vetélkedőkkel színesítve, sok mozgással, vidáman tölthetitek a vakáció napjait. A Dialóg Játékos Nyári Tábor célja, hogy kiszabaduljatok a tanteremből, iskolaudvarról, a belvárosból és a szobátokból, felálljatok a gép mellől és felszabadultan játszatok, mozogjatok, kacagjatok együtt a régi vagy újonnan szerzett barátaitokkal, miközben megismerkedhettek olyan izgalmas és érdekes dolgokkal, amelyekkel az iskolában és a külön órákon nem foglalkoztok. A sok-sok játék mellett a különböző FAKULTÁCIÓK, CSOPORTOK közül is választhattok, melyek mindegyikében nagy figyelmet fordítunk a környezetre, környezetvédelemre, az újrahasznosításra.

Tervezett időpontok

1. turnus 2021. június 21 – 25 (Biatorbágy)
2. turnus 2021. július 5 – 9 (Páty)
3. turnus 2021. augusztus 9 – 13 (Biatorbágy)

Délelőttre választható foglalkozások

TÚLÉLŐ PRAKTIKÁK
KISTUDÓS CSOPORT
INDIÁN KALAND
Az egyes fakultációkban a helyet a véglegesített jelentkezések sorrendjében tudjuk biztosítani!

PROGRAMOK 8.00-16.00-IG

Játékkal kezdjük a napot, majd a tízórai után a délelőttöt a gyerekek az általuk választott foglalkozásokon töltik. Ebéd után közös játék következik (Szabadulós játékok, számháború, kincskeresés, csapatjátékok, vetélkedők, stb.), majd az uzsonna után várjuk a szülőket.

Egy gyermek egy hétre egyféle délelőtti foglalkozást (fakultációt) választhat.
Egy-egy fakultáció minimum 10 fő jelentkezése esetén indul. Bármelyik fakultációt is választod, sok érdekes dolgot fogsz megismerni, és rengeteg szuper élményben lesz részed!!

A tábor díja 34.000,-Ft
A tábor díja a jelentkezéskor fizetendő. Jelentkezni ONLINE és személyesen – előzetes telefon egyeztetés után – is lehetséges.

 

Gyere, és töltsd velünk a vakációt!!

Forrás:
Dialóg Tábor, Kiemelt kép illusztráció: Pixabay

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com