Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere, április 24-én a Rendőrség Napján Pénzes László címzetes rendőr főtörzszászlósnak Év Rendőre Miniszteri Díjat adományozott. A Budaörsi Rendőrkapitányság Biatorbágyon szolgálatot teljesítő körzeti megbízottja a közrendvédelmi kategóriában nyújtott kiemelkedő szakmai tevékenységéért kapta ezt az elismerést – olvasható a biatorbagy.hu-n.

Biatorbágyon a rendőrség és a helyi polgárőrség összehangolt munkájának köszönhetően a bűnesetek száma jóval alacsonyabb, mint térségünk hasonló adottságú településein. A bűnmegelőzést, bűnfelderítést az önkormányzat anyagi- és eszköztámogatása is elősegíti, ám az állandó jelenlét megszervezése, a beavatkozási készség fenntartása, a rend őreinek irányítása a szakmai vezetőnek köszönhető. Pénzes László a kitüntetés mellett pénzjutalomban is részesült, amelyet ezúttal is az általa alapított és máig felügyelt Biatorbágyi Ifjúsági Bűnmegelőzési Klub részére ajánlott fel. A főtörzszászlós legutóbb januárban vehetett át szakmai díjat, akkor ifjúságvédelmi munkájáért választották a 2020-as év iskolarendőrének.

Forrás:
biatorbagy.hu, Kép: Otthonunk Biatorbágy

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com