Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Május 4-e, Szent Flórián napja, a magyar tűzoltók napja. Habár a vírushelyzet miatt még nem ünnepelhetünk a megszokott módon, azért idén is szeretnénk bevonni benneteket egy közös ünneplésbe – olvasható a Biatorbágy Önkéntes Tűzoltó Egyesület Facebook oldalán.

A Biatorbágy Önkéntes Tűzoltó Egyesület 2021. május 4-én tűzoltó felvonulást szervez, ahol a tűzoltó szereink és vonulós tagjaink mellett jelen lesznek az ifjúsági tűzoltóink is. A menethez csatlakozik a Biatorbágyi Polgárőrség és Önkéntes Tűzoltó Egyesület is.

A felvonulás 19.00 órakor indul a Szabadság út – Széchenyi út sarkán álló Ébner Malomtól, az ideiglenes szertárunk elől és a térképen jelölt útvonalon halad majd tovább.

Aki kedvet érez hozzá, jöjjön ki az utcára, integessen nekünk és ünnepeljünk együtt ezen a napon!

A felvonulásról a Völgyhíd TV is készít felvételt! 


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com