Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

A jó idő beköszöntével, nem csak a kerékpárosok száma egyre nagyobb, hanem a tolvajoké is. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a biciklisek figyelmét szeretné felhívni az értékeik megóvására.

A lentebb olvasható rendőrségi felhívásban a kerékpárok védelmére hívja fel a rendőrség mindenki figyelmét. Kiemelten fontosnak tartják, hogy körültekintően járjanak el a tulajdonosok a biciklijük védelmével kapcsolatban. A kerékpár zár megválasztása épp olyan fontos szempont, mint az, hogy hova kerül kikötésre, rögzítésre a kétkerekű jármű.

A rendőrség 2015-től működő BikeSafe programja a kerékpárosok számára lett kifejlesztve, ahová a tulajdonosok is regisztrálhatják saját biciklijüket.

Forrás:
Családsegítő Biatorbágy Facebook oldala, Kiemelt kép illusztráció: Pixabay

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com